Kreatinin 6.0 og BUN 70 hvordan man kan reducere niveauer naturligt

“Hej, jeg er 37 år mand med kreatinin 6.0 og BUN 70 år. Jeg bor uden for USA. Kan du venligst foreslå, hvordan man kan reducere niveauerne naturligt? Tak på forhånd. “

Eksperter besvarer: Hej, Sir, tak for din høring os. Ifølge din beskrivelse, er du lider af kreatinin 6.0 og BUN 70 år. Faktisk, din tilstand er ganske alvorlig på stadium af nyresvigt. Nedenfor er vores forslag om naturlig behandling. Håber det hjælper virkelig!

Hvis du ønsker at finde en naturlig behandling for at behandle din lidelse, er du meget anbefales at overveje at tage urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en roman udvikling af traditionel kinesisk medicin. Andre end orale lægemidler, er det en ekstern anvendelse af urt medicin. Så der er ingen skadelige virkninger på menneskers krop.

Under behandlingsprocessen, patienterne bare nødt til at ligge på sengen med medicin pakker, der er knyttet til nyre-regionen. Ved hjælp af moderne penetrant og osmose udstyr kan effektiv medicin ingredienser ankommer renal læsion direkte og derefter træde i kraft for at forhindre yderligere fald i nyrefunktionen, fjerne blod immobilitet og rense blodet, fremme mikro-cirkulation, reparere de værdiforringede nyre iboende celler, forbedre nyre kapacitet, og regulere kroppens immunsystem.

Som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en personlig behandling, bør medicinen recept kun gives på en præcis diagnose af hver enkelt patients sygdom situation. Derefter kan de bedste helbredende virkninger garanteres.

Uanset om din kreatinin 6.0 og BUN 70 kan normaliseres naturligt ved Osmotherapy? Du er velkommen til at kontakte os og få gratis evaluering fra vores nyre eksperter hold ved at efterlade en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s